Geen BKR controle maar wel een auto kopen

Geen BKR controle maar wel een auto kopen? Ook jij kunt zonder problemen aan een lening komen, niet via de bank maar via internet!

Geen BKR controle maar wel een auto kopen?

Het is ook mogelijk om zonder BKR controle een auto te kopen! Een BKR controle houdt in dat er navraag wordt gedaan bij het Bureau Krediet Registratie of jij in het verleden een betalingsachterstand hebt opgelopen. Dit kan vervelend uitpakken, aangezien je door bijvoorbeeld banken naar aanleiding van een BKR registratie vaak als onkredietwaardig wordt gezien en daardoor geen lening kunt afsluiten. Als jij dan ook geen spaarrekening hebt of kunt lenen bij vrienden of familie betekent dit dat jij niet snel aan geld kunt komen. Er is nu een oplossing voor dit soort gevallen: je kunt online een lening afsluiten zonder BKR controle, zodat jij kunt doen wat jij wilt, bijvoorbeeld een auto kopen.

Geen BKR controle maar wel een auto kopen op afbetaling

Veel mensen zouden wel graag een auto op afbetaling willen regelen. Het nadeel hieraan is dat het lijkt of je een gunstige deal maakt, maar in feite betaal je uiteindelijk vaak meer als jij een aankoop doet op afbetaling in plaats van het hele bedrag in één keer te betalen. Gelukkig is er een alternatief voor een aankoop doen op afbetaling, bijvoorbeeld een auto, namelijk een online lening afsluiten zonder BKR controle! Dit is net zo snel en makkelijk te regelen, maar jij bent wel voordeliger uit!

Geen BKR controle maar wel een auto kopen en geen rente betalen

Waarom is het afsluiten van een online lening gunstiger dan het doen van een aankoop op afbetaling? Eén van de redenen daarvoor is dat je over een online lening geen rente betaald. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten, maar heeft ook als gevolg dat jij beter kunt overzien wat de lening je gaat kosten van te voren. Zo kom je dus niet achteraf voor verrassingen te staan en dat is wel zo prettig!

Waarom geen BKR controle maar wel een auto kopen?

Hoe is het mogelijk dat je bij online lenen niet aan een BKR controle wordt onderworpen en bij bijvoorbeeld de bank wel? Is online lenen dan wel veilig? Online lenen is zeker veilig. De reden dat er geen BKR controle gedaan hoeft te worden is omdat het om relatief kleine bedragen gaat. Daar komt bij dat een BKR controle veel tijd kost en vele mensen van een online lening uitsluit. Dit is nu net wat de lening aanbieders niet willen. Om die reden kiezen de aanbieders van online leningen ervoor om geen BKR controle uit te voeren!

Voor hoeveel euro geen BKR controle maar wel een auto kopen?

Voor hoeveel euro jij online leent bepaal jij helemaal zelf. Met één online lening kun je een bedrag van 50 tot 1000 euro lenen, afhankelijk van hoeveel je nodig hebt. Heb jij een groter bedrag nodig? Het is ook mogelijk om meerdere online leningen af te sluiten. Zo kun jij ook aan 400 euro komen voor een nieuwe televisie, 1000 euro om de rekeningen te betalen of 2000 euro voor een auto bijvoorbeeld. Waar jij het geld aan uitgeeft bepaal je zelf en dit hoef je niet op te geven bij de leningaanvraag!